Jac van den Oord Potatoes heeft weer Asperge-aardappelen in het assortimentJac van den Oord Potatoes heeft weer Asperge-aardappelen in het assortimentHet aspergeseizoen staat weer voor de deur. Van oudsher worden in Nederland asperges vaak klaargemaakt in combinatie met aardappelen. Jac van den Oord biedt u daarom vanaf week 12 wederom Asperge-aardappelen: een leuk product om samen met het witte goud aan te bieden aan uw klanten.

De aardappel
In het gevlochten houten mandje wordt 1 KG fijne, blankschillige aardappeltjes verpakt. Deze aardappelen zijn uitermate geschikt om te koken of te bakken in oven of pan, Ze kunnen ook in de schil bereid worden! Even kort scrubben of boenen en bereiden maar… Lekker makkelijk!

Verpakking in meerdere talen mogelijk!
De 1 KG schalen zijn voorzien van kleurrijke etiketten en worden per 6 verpakt in EPS fust. Voor exportdoeleinden worden ze verpakt in dozen van 12 stuks. Etiketten in andere talen zijn leverbaar, waaronder in het Engels en Duits.

Wilt u dat wij de Asperge-aardappelen aan u offreren? Of wilt u meer weten over Asperge-aardappelen?
Neem dan vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Jac van den Oord Potatoes – T: 073 599 9191 of
E: sales@jacvandenoord.nl

Jac van den Oord Potatoes heeft weer Asperge-aardappelen in het assortimentJac van den Oord Potatoes heeft weer Asperge-aardappelen in het assortiment

Flyer Asperge-aardappelen
Speciaal voor dit product hebben we een flyer opgemaakt: klik op deze link om de folder te downloaden

Recepten op MijnAardappel.nl
Op ons receptenportaal MijnAardappel.nl staat een selectie aan recepten, waarbij aardappelen met asperges gecombineerd worden. Aardappelen met asperges en Hollandaisesaus is erg lekker, maar er is veel meer mogelijk. U kunt inspiratie opdoen door op deze link te klikken.