WERKEN TUSSEN DE AARDAPPELS

De aardappelmeisjes laten zien hoe dat gaat…

door te blijven 'slapen'

Bekijk direct onze vacatures

1. Kom maar op met die aardappelen!

2. Teamwork, humor en knipoog.

3. Bijzondere aardappelen

4. Aardappelslapers??

5. Early Birds; maar wel vroeg thuis!

6. Niet alleen voor de huisgemaakte Frites!

KORT OVER JAC VAN DEN OORD

Aardappelen. Dat is onze business!
Maar dan wel bijzondere aardappelen, kleurrijk en herkenbaar verpakt, waardoor we ons onderscheiden op de wereldmarkt.
Als modern familiebedrijf zijn we continue bezig met het invullen van alle “aardappelwensen” van onze klanten. En dat doen we met een compact en enthousiast topteam van ongeveer 20 collega’s die elke dag met veel vrijheid en plezier aan de slag gaan om alle klantvragen in te vullen.
Je kun natuurlijk nog veel meer informatie over ons vinden op deze website; volg deze link: https://jacvandenoord.nl/bedrijf/

Direct naar vacatures

NEEM CONTACT OP

roel@jacvandenoord.nl

06-20473555

06-20473555

Dit is Roel.  Als je mailt, belt of whatsappt dan kom je bij hem op de koffie. Roel is als plant manager verantwoordelijk voor alle productie.

VACATURES OPERATOR

Hoe gaaf is het om samen met jouw collega’s verantwoordelijk te zijn voor het verpakken van diverse soorten aardappelen en zorgdraagt voor een efficiënte productievoortgang?

Taken
Als operator ligt de focus op het beheersen, instellen, bedienen, bijsturen en ombouwen van machines en verpakkingsmaterialen. Daarbij hoort ook:

  • Het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles aan de productielijn;
  • Het signaleren van afwijkingen en technische storingen en het oplossen daarvan;
  • Het uitvoeren van (kleine) onderhoudsactiviteiten aan machines c.q. procesonderdelen;
  • Het spreekt voor zich dat je zorgt dat de machines- en de omgeving waar je werkt er picobello uitziet.

Wat verwachten wij van jou

Het allerbelangrijkste is dat jij de drive hebt om als teamspeler in ons familiebedrijf aan de slag te gaan. Dat je graag met verschillende machines werkt. En dat je proactief bent en graag meewerkt aan procesverbeteringen. Natuurlijk zou het mooi zijn als je relevante werkervaring hebt, maar ook als je die niet hebt, gaan wij graag het gesprek met je aan!

Wat bieden wij jou
Een rol met veel vrijheid als onderdeel van een enthousiast team. Dat kan fulltime, maar ook parttime. In een familiebedrijf met persoonlijke aandacht, zodat jij kunt groeien en doorontwikkelen. En uiteraard marktconforme arbeidsvoorwaarden. Maar laten we vooral eerst het gesprek aangaan!

En mocht de rol van operator niet helemaal op jouw lijf geschreven zijn, maar spreekt Jac van den Oord Potatoes als bedrijf jou wel aan. Neem dan ook gerust contact op, want we zijn continu op zoek naar uitbreiding van ons team – in onze productie, maar ook bij ons transport (als parttime/oproep chauffeur).

NEEM CONTACT OP

roel@jacvandenoord.nl

06-20473555

06-20473555

Dit is Roel.  Als je mailt, belt of whatsappt dan kom je bij hem op de koffie. Roel is als plant manager verantwoordelijk voor alle productie.