In nauwe samenwerking met enkele aardappeltelers lanceert Aardappelgroothandel Jac van den Oord een nieuwe productlijn: ‘Lekker Hollands’. Diverse zaken maken dit een uniek concept:

  • Smaak: een drietal oer-Hollandse aardappelrassen, die uitblinken vanwege hun bewezen smaak
  • Afzonderlijke initiatieven van telers: initiatieven om hun met passie geteelde aardappelen in de markt te zetten, worden ondersteund en gebundeld door het merk ‘Lekker Hollands’
  • De telers zorgen voor een kwalitatief topproduct en Jac van den Oord zorgt voor marketing, verpakken en logistiek: passie voor piepers gaat hier hand in hand!
  • Van dichtbij: een prima alternatief voor de Franse aardappelen die we op de Nederlandse markt aantreffen. De lekkerste aardappelen komen dan ook uit de Hollandse bodem!
  • Onderscheidend: aantrekkelijke verpakking met oud-Hollandse  uitstraling, een knipoog naar vroeger. En dat voor een betaalbare prijs!

Wilt u meer weten? Kijk op de productpagina van Lekker Hollands meer voor alle informatie en een PDF-flyer

Lekker Hollandse - Hollandse aardappelen in 1,0kg schaaltje

De lijn wordt ondersteund door het consumentenplatform MijnAardappel.nl. Een website boordevol recepten en aardappelinspiratie, maar ook achtergrond informatie en zelfs informatie voor kinderen, zoals een spreekbeurt over aardappelen.

MijnAardappel.nl - de bron van aardappelinspiratie voor de consument