Jac van den Oord werkt nauw samen met de telers van zowel Hoeksche Rooie als Koopmans Blauwe. Deze rassen zijn beiden absolute toppers als het gaat om smaak en zijn vanaf nu leverbaar.

Hoeksche Rooie

Hoeksche Rooie is een roodschillige aardappel, met passie geteeld door Dé Hoekschewaardse Telers, en inmiddels een erkend streekproduct. De aardappel wordt door chefkoks geprezen om zijn smaak. Vol romig en iets zoet: ideaal om te koken of in de oven. Hoeksche Rooie wordt vanaf dit seizoen exclusief verpakt door Jac van den Oord. Hiermee kunnen we u de beste prijs en kwaliteit bieden!

Leverbaar in:
Standaard sortering 35-55mm
– 12,5kg doos
– 1,5kg papieren zak met etiket
– 2,5kg papieren zak met etiket
– 15kg los in EPS middel bak
Fijne sortering 0-35mm
– 15kg los in EPS middel bak

Hoeksche Rooie

Koopmans Blauwe

Koopmans Blauwe is een paarsblauwe rondovale aardappel, die in 1927 door de Zeeuwse kweker Koopmans is geintroduceerd. De aardappel is in de loop der jaren vrijwel verdwenen, maar is recent nieuw leven in geblazen door een aantal gedreven liefhebbers! De aardappel is iets kruimig, romig en is gebakken heerlijk van smaak! Maar ook gekookt, of gepureerd is de aardappel een goede basis voor de maaltijd.
Koopmans Blauwe

 

Leverbaar in:
Standaard sortering 35-55mm
– 12,5kg doos
– 1,5kg folie zak
– 15kg los in EPS middel bak

 

Lekker Hollands

Binnenkort presenteert Jac van den Oord een nieuwe lijn met verpakkingen, waarin Koopmans Blauwe en Hoeksche Rooie een prominente plaats krijgen. Hierover volgt later meer!