GRILLERS VAN JAC VAN DEN OORD POTATOES:
DE IDEALE KUMPIR-AARDAPPEL!

Kumpir is streetfood, oorspronkelijk afkomstig uit Turkije. In Turkije is deze gepofte, gevulde aardappel net zo gewoon als in Nederland een portie friet van de snackbar om de hoek.

De aardappel wordt in een oven gepoft, ingesneden en het kruim wordt vermengd met wat boter en soms ook kaas. De aardappel wordt op smaak gebracht met een mix van diverse toppings, bijvoorbeeld maïs, erwtjes, stukjes augurk, stukjes olijf of plakjes worst. Maar tegenwoordig zie je ook tal van andere variaties: gerookte zalm, crème fraîche of bietensalade. In principe is alles mogelijk!

Kumpir maakt u van Castle Grillers van Jac van den Oord Potatoes!

De aardappel

Niet iedere aardappel leent zich voor dit gerecht: hij moet qua kookeigenschappen, vorm en uiterlijke kwaliteit aan hoge eisen voldoen. Ook wenst de food professional aardappelen die uniform van maat en gewicht zijn: iedere klant krijgt zo eenzelfde portie op het bord! Daarom adviseren wij u Grillers van Jac van den Oord Potatoes.

GRILLERS BESTELLEN OF MEER WETEN?

Wilt u meer weten over Grillers van Jac van den Oord of een bestelling plaatsen?
Neem vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Jac van den Oord Potatoes

Neem vrijblijvend contact met ons op

GRILLERS: DÉ AARDAPPEL VOOR KUMPIR

Grillers van Jac van den Oord zijn grillaardappelen (ook wel Baking Potatoes of pofaardappelen genoemd), geschikt voor het maken van Kumpir. De aardappelen worden geleverd in dozen van 15kg.

Pof- en Grillaardappelen van Jac van den Oord Potatoes
WAAROM DOZEN?

Dozen van 15kg zijn praktisch:

 • Dozen houden de aardappelen donker, waardoor ze minder snel groen verkleuren en langer meegaan.
 • Ook absorbeert het karton overtollig vocht, waardoor de kans op bederf verkleind wordt.
 • De dozen zijn ontworpen zodat er op een europallet 8 en op een blokpallet 10 ‘in een slag’ gaan: pallets worden optimaal beladen.
 • De dozen zijn sterk: de dozen kunnen 7 lagen hoog gestapeld worden, of op halve pallets kunt u andere producten stapelen.
WELKE GEWICHTSCATEGORIEËN ZIJN VERKRIJGBAAR?

De aardappelen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtscategorieën: voor ieder soort gerecht de juiste aardappel. Voor Kumpir worden veelal de twee grootste maten gebruikt: XL (325-425g per stuk) of XXL (425g en zwaarder). Er zijn echter meerdere maten verkrijgbaar:

 • Maat S: ca 70 st./doos,
  per aardappel: 180-210g
 • Maat M: ca 60 st./doos,
  per aardappel: 210-275g
 • Maat L: ca 50 st./doos,
  per aardappel: 275-325g
 • Maat XL: ca 40 st./doos,
  per aardappel: 325-425g
 • Maat XXL: ca 30 st./doos,
  per aardappel: 425g+
Jac van den Oord Potatoes beschikt over eigen transport met vrachtauto's en een bestelbus
WAT ZIJN DE LEVERINGS- MOGELIJKHEDEN?

Levering kan op diverse manieren:

 • Ophalen in Ammerzoden:
  veel klanten uit de regio halen de aardappelen op bij ons bedrijf in Ammerzoden.
 • Levering met eigen vervoer:
  Jac van den Oord Potatoes beschikt over eigen vrachtauto’s (trekker-oplegger combinaties) en een bestelbus. Hiermee vervoeren wij onze producten naar een groot aantal locaties in Nederland, zo bevinden we ons dagelijks op de meeste groothandel- en veilingterreinen in Nederland.
 • Levering met externe vervoerders:
  ook wordt dagelijks samengewerkt met een aantal vaste vervoerders, waardoor ons bereik nog groter is!

Informeer bij het verkoopteam naar de mogelijkheden: de mogelijkheden en kosten van het vervoer zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de omvang van de bestelling en de afstand tot het leveradres.

Jac van den Oord Potatoes - uw leverancier van pof- en grillaardappelen

GRILLERS: DE JUISTE AARDAPPEL VOOR KUMPIR

Onze Jac van den Oord Grillers zijn leverbaar in 15kg dozen. De aardappelen zijn verkrijgbaar in diverse gewichtscategoriën, waarvan de grote maten XL en XXL het meest gebruikt wordt. Bij de maat XL bevat een doos van 15kg circa 40 aardappelen. Bij XXL bevat een doos circa 30 aardappelen.

Recepten voor Kumpir? Kijk op MijnAardappel.nl

ZELF KUMPIR MAKEN? KIJK OP LOVINGPOTATOES.COM

Het recept voor Kumpir-aardappelen vindt u op onze inspiratiewebsite LovingPotatoes.com. Hier vindt u behalve het recept voor Kumpir ook een groot aantal andere bereidingen.

Meer weten over aardappelen voor Kumpir? Neem contact op met Jac van den Oord Potatoes

MEER WETEN? ZO BEREIKT U ONS

Het team van Jac van den Oord Potatoes staat voor u klaar. Heeft u vragen, of wilt u prijzen of meer informatie over de genoemde producten? Neem dan vrijblijvend contact op met Jac van den Oord Potatoes (Bel naar 073 599 9191 of stuur uw e-mail naar sales@jacvandenoord.nl).