
Gewokte aardappelen met garnalen en asperges
bereidingstijd
20-30 minuten
ingrediënten
–
4 portie
+
– 500g Fijne vastkokende aardappelen (Special Purpose – Asperge Lover)
– 152g Noordzee garnalen
– 500g witte asperges
– 200g Verse spinazie
– 2 Bosuitjes
– 2 Eieren
– 50g Pijnboompitten
– 2 el Arachideolie (of eventueel olijf- of notenolie)
– Peper en zout
Bereiding
Schil de aardappelen en asperges.
Snijd de aardappelen in blokjes en de asperges in schuine reepjes.
Was de spinazie en droog met een schone theedoek.
Verhit de olie in een wok en bak de aardappelblokjes en asperges beetgaar.
Voeg de pijnboompitten en spinazie toe en laat de spinazie slinken.
Voeg garnalen en gesnipperde lente-ui toe. Breek de eieren boven de wok en roer ze door het gerecht.
Breng op smaak met peper en zout.
aardappel in recept

variatie optie(s) keuze aardappel
