Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

bereidingstijd

20-30 minuten

ingrediënten
4 portie
+

500g Fijne vastkokende aardappelen (Special Purpose – Asperge Lover)

152g Noordzee garnalen

500g witte asperges

200g Verse spinazie

2 Bosuitjes

2 Eieren

50g Pijnboompitten

2 el Arachideolie (of eventueel olijf- of notenolie)

Peper en zout

Bereiding

Schil de aardappelen en asperges.

Snijd de aardappelen in blokjes en de asperges in schuine reepjes.

Was de spinazie en droog met een schone theedoek.

Verhit de olie in een wok en bak de aardappelblokjes en asperges beetgaar.

Voeg de pijnboompitten en spinazie toe en laat de spinazie slinken.

Voeg garnalen en gesnipperde lente-ui toe. Breek de eieren boven de wok en roer ze door het gerecht.

Breng op smaak met peper en zout.

aardappel in recept
variatie optie(s) keuze aardappel