
Knolselderij-aardappel-puree
bereidingstijd
20-30 minuten
ingrediënten
–
4 portie
+
– 500g Kruimig kokende aardappelen (Basic Potatoes – Kruimig kokend)
– 400g Knolselderij
– 1 el olijfolie
– 1 Scheutje melk
– 1 Klontje boter
– Nootmuskaat
– Peper en zout
– 1 Bosje platte peterselie
Bereiding
Schil de aardappelen en knolselderij. Snijd ze in kleine blokken.
Kook gaar in 1 pan met een snufje zout. Giet af, maar bewaar wat kookvocht.
Voeg melk, boter, peper, nootmuskaat en zout toe. Stamp tot een mooie puree of gebruik een pureeknijper. Maak desgewenst smeuïger met wat kookvocht.
Garneer met verse platte peterselie.
aardappel in recept

variatie optie(s) keuze aardappel
