
Spekje-Juintje-Pieper
bereidingstijd
20-30 minuten
ingrediƫnten
–
2 portie
+
– 400g Vastkokende aardappelen (Basic Potatoes – Vastkokend)
– 100g Gerookte spekblokjes
– 1 Sjalotje
– Aardappelkruiden
Bereiding
Scrub de aardappelen onder stromend water en snijd in stukjes. Kook ze in circa 15 minuten gaar. Prik met een vork om te testen.
Snipper de sjalot. Bak de spekjes in een koekenpan zonder boter. Voeg halverwege de sjalot toe en bak tot de uitjes bruin en de spekjes krokant zijn.
Giet de aardappelen af, bestrooi met aardappelkruiden en schud op. Doe in een schaal en voeg nog wat kruiden toe. Laat de spekjes en sjalot uitlekken op keukenpapier en verdeel over de aardappelen.
aardappel in recept

variatie optie(s) keuze aardappel


