Na diverse toonaangevende bedrijven en instellingen komt ook WeightWatchers nu met een positief verhaal over aardappelen! “Altijd gedacht dat aardappelen dik maken? Fout! In werkelijkheid is een aardappel laag in ProPoints waarde en zit hij vol voedingsstoffen”, zo valt te lezen op de website van deze razend populaire onderneming.

Logo WeightWatchers

WeightWatchers heeft wereldwijd al miljoenenmensen geholpen met afvallen en het in balans houden van hun gewicht. Ook schrijft WeightWatchers: “dit über-Hollandse product wordt door mensen die op dieet zijn vaak gemeden. Onterecht! Aardappelen zijn een belangrijke bron van koolhydraten, B-vitamines, mineralen en vezels en passen goed in een gevarieerd eetpatroon”.

Wij onderschrijven het maar al te vaak: de aardappel is geen dik maker en past in een verantwoord eetpatroon. De aardappel is rijk aan voedingsstoffen en geeft in sterke mate een gevoel van verzadiging: u laat hierdoor makkelijker de snacks staan omdat u minder snel het gevoel krijgt te weinig gegeten te hebben.

Lees het hele artikel op de site van Weightwatchers: http://www.weightwatchers.nl/util/art/index_art.aspx?tabnum=1&art_id=120151&sc=3020