De weegbrug op het terrein van Jac van den Oord in Ammerzoden maakt met ingang van week 40 2016 niet langer deel uit van de Boca Groep* . De problemen met het onderhoud van dit systeem en het updaten van de software zorgen er al geruime tijd voor dat de baten niet opwegen tegen de kosten en daarom hebben wij besloten er niet langer mee door te gaan.

Gevolgen voor u als klant:

Heeft u van ons een weegmunt ontvangen en weegt u alleen op onze weegbrug?
Dan heeft de wijziging geen gevolgen. U kunt gewoon blijven wegen bij Jac van den Oord Potatoes.

Heeft u van ons een weegmunt ontvangen en weegt u met deze munt ook bij andere weegbruggen van de Boca Groep?
Onze munten zullen in de toekomst niet langer bruikbaar zijn bij deze weegbruggen en u zult een nieuwe weegmunt moeten aanvragen bij deze weegbrug (of een ander Boca lid). Dit zal waarschijnlijk niet direct in werking treden, maar in de nabije toekomst met behulp van een software-update worden doorgevoerd.

Heeft u een weegmunt ontvangen van een ander Boca lid en weegt u met deze munt bij ons?
Deze munten zijn niet langer bruikbaar, omdat ons computersysteem niet langer gegevens uitwisselt met de Boca Groep. Wij bieden u graag een munt aan van onze eigen weegbrug.

Heeft u vragen over het bovenstaande of over het wegen bij Jac van den Oord Potatoes in zijn algemeen? Loop gerust even binnen tijdens kantooruren of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Excuses voor het ongemak.


* Boca Groep is een groep samenwerkende weegbrugexploitanten verspreid door Nederland. Computersystemen van deze weegbruggen zijn gekopppeld en door deze gegevensuitwisseling is het mogelijk om met 1 weegmunt of badge bij meerdere weegbruggen te wegen. Voor meer informatie: www.bocagroep.nl.