Aardappelgroothandel Jac van den Oord is dé specialist als het gaat om verse, onbewerkte aardappelen. Wij bieden u een breed en diep assortiment aardappelen in allerhande verpakkingen en met de nadere Paasdagen dragen we dit extra nadrukkelijk uit! Met het oog op de naderende feestdagen willen we enkele bijzondere producten onder de aandacht brengen, waaronder onze Asperge-aardappelen en kleurenmix.

Kleurenmix

Jac van den Oord biedt u een 2-kleurenmix (rood-geel) in een houten schaaltje aan. Beide aardappelen zijn vastkokend en kunnen perfect samen, eventueel in de schil, bereidt worden. Leuk voor in een salade of voor in de oven. Het schaaltje is voorzien van kleurrijk etiket. Informeer naar de mogelijkheden bij uw verkoper!

Paasmix - Rode en Gele aardappeltjes in 1kg schaal

 

Asperge-aardappelen in 1,0kg schaal - van Jac van den OordAsperge Aardappelen

De lente staat voor de deur en de eerste asperges komen uit de grond. Jac van den Oord biedt in het aspergeseizoen een 1kg schaaltje zeer fraaie, fijne Asperge aardappeltjes aan, voorzien van een kleurrijk etiketten.  Een ideaal product om te presenteren naast de asperges. De etiketten zijn ook in meerdere talen leverbaar, wellicht iets voor uw Duitse klanten?! De schaaltjes worden geleverd in open doos voor exportdoeleinden, of in meermalig EPS fust.

Chateau Pommes de Terre - diverse culinaire toppers in 1kg flowpackChateau Pommes de Terre

Een kleurrijke range kwaliteitsaardappelen van Franse bodem, verpakt in netzakjes of schaaltjes.

 

 

Malta 2kg TwinbagMalta Aardappelen in 2kg Twinbag

De Nieuwe Oogst aardappelen van Malta worden geroemd om hun smaak! De aardappel worden in vruchtbare vulkanische grond geteeld en de zilte zeelucht zorgt voor een gezond, sterk product. De aardappelen worden verpakt in een fraaie, witte 2kg Twinbag met het kenmerkende logo: het Malta kruis.