JAC VAN DEN OORD POTATOES

Jac van den Oord Potatoes is een familiebedrijf met passie voor haar product: aardappelen! Het bedrijf is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een moderne onderneming, dat door innovatie en door in te spelen op de continue veranderingen in de markt, tot de top van de Nederlandse aardappelhandelsector behoort. Moderne, duurzaam gebouwde panden met een breed scala aan inpakmogelijkheden en een flexibel logistiek apparaat maken ons een betrouwbare en kwaliteitsbewuste leverancier. Door de constructie van onze panden, gebruik te maken van de laatste koel- en ventilatietechnieken en waswater te recirculeren is onze footprint klein en realiseren wij een laag energieverbruik.

Ons deskundig team van betrokken medewerkers gaat graag samen met u op zoek naar de beste invulling voor alle aardappelwensen die leven bij uw klanten. We leveren graag elke denkbare verpakking, op het door u gewenste moment en met de juiste service. We gaan graag voor u aan de slag!

BEDRIJFSFILM

In 3 minuten laat onze bedrijfsfilm op hoofdlijnen zien wie we zijn en wat we doen! Klik vervolgens op het thema aan de linkerzijde, waarover u meer informatie wenst.