De feestdagen staan weer voor de deur. Dan is het weer tijd voor gezellig tafelen met familie en vrienden! We zien dat mensen steeds meer bewust bezig zijn met voeding: geen kunstmatige toevoegingen, pure en eerlijke producten, maar ook meer groenten & fruit ten opzichte van vlees. Dit is een trend die ook in de horeca duidelijk waarneembaar is. En waarom niet? Met groenten en met name met aardappelen kun je tenslotte hele leuke dingen klaarmaken! Nog niet geinspireerd? Kijk maar eens op www.mijnaardappel.nl! De meeste van de recepten die u hier vindt zijn niet moeilijk te maken!

Jac van den Oord levert een grote diversiteit aan aardappelen

Met de aardappelen van Jac van den Oord is het dus zeer goed mogelijk om een waar kleurenpallet op tafel te toveren. De namen Magenta Love, Vitelotte en Bergerac klinken niet alleen exotisch, maar de kleuren van deze producten zijn dan ook alles behalve gewoon. Magenta Love is roze van binnen! Erg leuk om gekookt of bereid in de oven op tafel te zetten. Deze roze aardappel is ook duidelijk wat zoet van smaak, dus bij de kids doet deze het ook erg goed. Bergerac en Vitelotte zijn paars van vruchtvlees: leuk om een stamppotje van te maken, of om de soep een paars tintje te geven!

Diverse rassen en soorten uit voorraad leverbaar

Voor onze klanten hebben wij een speciale flyer samengesteld met daarop een overzicht van de beschikbare rassen, maatsorteringen en verpakkingen. Ook is per ras aangegeven wat de kookeigenschappen zijn. Wilt u deze flyer ook?  Informeer bij uw verkoper

Flyer Jac van den Oord met tips voor de kerst