Op het terrein van Aardappelgroothandel Jac van den Oord BV bevindt zich een 70-tons weegbrug. Hiermee worden de inkomende goederen van Jac van den Oord nagewogen, maar deze weegbrug leent zich ook voor gebruik door derden. Al diverse bedrijven hebben de weg naar onze weegbrug gevonden, hierbij moet u denken aan bedrijven als:

– Fouragehandelaren
– Transporteurs van bulkgoederen en vee
– Bouwers van machines / transportmaterieel
– Eigenaren van aanhangers / caravans / vouwwagens


24 Uur per dag beschikbaar voor klanten met weegmunt

Wellicht kan onze weegbrug ook u van dienst zijn. Voor terugkerende klanten is het zelfs mogelijk om een weegmunt aan te maken, waarmee u 24 uur per dag op de buitenterminal het gewicht kunt aflezen. Geen vaste klant? Onze medewerkers aan de balie helpen u graag. U krijgt van uw weging altijd een weegbon in tweevoud, of u nou binnen of buiten de weging uitvoert. Indien u wegingen met de weegmunt uitvoert, ontvangt u hiervan per kwartaal een factuur.

U kunt als derde ook gebruik maken van de weegbrug

 

Caravan wegen

Ga verstandig op reis en zorg dat u weet wat uw caravan weegt. Wist u dat het toegestane gewicht meer afhankelijk is van het trekkend voertuig dan van uw caravan zelf? Kijk naar wat het voertuig mag trekken (meestal gaat het om geremd gewicht, want nagenoeg alle caravans zijn tegenwoordig geremd), laat uw caravan wegen bij Jac van den Oord en beoordeel zelf of uw caravan het juiste gewicht heeft!  Kijk op www.caravantrekker.nl voor een grote hoeveelheid achtergrondinformatie en rekenhulpmiddelen.

U kunt bij Jac van den Oord BV als particulier caravans, vouwwagens en aanhangers wegen op maandag tot en met vrijdag van 07:00u tot 17:00u voor het actietarief van EUR 7,50. Wilt u meer weten of buiten de openingstijden wegen? Bel dan overdag naar 073 599 9191, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen!