De eerste asperges zijn weer verkrijgbaar, de Paasdagen staan voor de deur. Veel mensen verzamelen vrienden en familie om zich heen en nemen de tijd om iets lekkers klaar te maken. Aardappelen en asperges gaan al vele jaren samen, echter willen wij u naast het traditionele recept (met ham en Hollandaise saus) nu ook wat inspiratie bieden en u wat vernieuwende recepten aanreiken.  U kunt door op onderstaande link te drukken een PDF-flyer downloaden met een drietal leuke recepten. Ook vindt u hieronder eendrietal links naar gerenommeerde receptenwebsites: door op de links te klikken navigeert u direct naar dat deel van de website waar de aardappel-aspergerecepten te vinden zijn. Wij wensen u veel kookplezier en bovenal prettige Paasdagen!

Nota bene: in de recepten wordt gesproken over Asperge-Aardappelen, dit is een product van Jac van den Oord en verkrijgbaar via Nettorama en diverse speciaalzaken in het land. U kunt als alternatief ook een klein vastkokend krielaardappeltje of een fijne Charlotte of Amandine gebruiken.

Download de PDF-flyer met Aardappel-Asperge recepten

Aardappel-Asperge Recepten

 

Receptenwebsites

Diverse receptensites bieden een breder aanbod aan recepten waarbij aardappelen worden gecombineerd met asperges. U vindt hieronder een drietal links. Als u op de link klikt komt u rechtstreeks op de pagina met de juiste selectie aan recepten:

Allerhande (Albert Heijn) > recepten met aardappelen en asperges
Aardappel.be > recepten met aardappelen en asperges
Smulweb.nl > recepten met aardappelen en asperges