Maatwerk zonder mate

Jac van den Oord – Loving Potatoes… Is er dan niets dat wij meer lief hebben dan onze producten? Misschien toch één ding: onze klanten helpen. Wij proberen door goed te luisteren en de klantvraag te vertalen in een gepast aanbod, de klant te helpen in zijn of haar zoektocht naar de juiste aardappel. Meestal lukt dat met ons Jac van den Oord assortiment. Maar soms zijn de klantwensen dusdanig, dat we samen besluiten tot een eigen tailor-made lijn.

Buitengewoon

Soms hebben klanten aanvullende vragen, die verder gaan dan ons eigen “standaard” Jac van den Oord productaanbod. Soms is het iets kleins, zoals een extra tekst, die op de verpakking gedrukt moet worden. Of een etiket met opmaak van de klant. Of wilt u een netzak met daaraan een eigen ‘meelooplint’ bevestigd? Dat kan! Wij hebben, in nauwe samenwerking met enkele van onze klanten, complete verpakkingslijnen ontwikkeld: van dozen, schaaltjes met flowpack verpakking en foliezakken, tot complete lijnen met verschillende soorten Vertizakken (stazakken).

Wij gaan ver in customizing van onze producten en hebben ons bedrijf hier dan ook op ingericht. Wij beschikken niet alleen over de technische middelen, maar hebben ook de kennis in huis om dergelijke klantwensen snel te vertalen naar de praktijk. De mensen achter Jac van den Oord Potatoes denken graag met u mee. Heeft u als klant wensen ten aanzien van rassen, sorteringen of verpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Jac van den Oord Potatoes - Sterk in maatwerk

Klant is koning!

Jac van den Oord Potatoes heeft de kennis en kunde in huis om in een zeer kort tijdsbestek vergaande klantwensen door te voeren in de diverse producten. In enkele gevallen wordt er een geheel nieuwe verpakking ontwikkeld, in andere gevallen worden er prints of labels op maat gemaakt. Héél veel is mogelijk en wij helpen u graag aan een product op maat, dat aansluit op uw wensen en past binnen uw assortiment.